Η τέλεια επιλογή
στο Ηράκλειο

Η άνεση κυριαρχεί στο Metropole Urban Hotel. Ακολουθήσαμε για την κατασκευή του ξενοδοχείου μία σύγχρονη οπτική σε υποδομές και εγκαταστάσεις . Διαλέξτε το κατάλληλο δωμάτιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τα δωμάτια του Metropole Urban Hotel θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Τα οικονομικά δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά, μπάνιο με ντους και φωτεινά παράθυρα. Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις για τη διαμονή δύο ατόμων.

STANDARD ΔΩΜΑΤΙΟ


Τα standard δωματια διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια που μετατρέπονται σε ένα διπλό και μπάνιο με ντους. Κάποια δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ενώ κάποια άλλα φωτεινά παράθυρα. Οι παροχές των δωματίων σε συνδυασμό με τα γήινα στοιχεία θα σας χαρίσουν μία μοναδική διαμονή.


SUPERIOR ΔΩΜΑΤΙΟ


Τα superior δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν δύο επισκέπτες και διαθέτουν άνετο διπλό κρεβάτι ή δύο μονά. Είναι πλήρως εξοπλισμένα, μοντέρνα δωμάτια. Τα φωτεινά παράθυρα των superior δωματίων έχουν θέα στην πόλη.


DELUXE ΔΩΜΑΤΙΟ


Τα deluxe δωμάτια είναι κατάλληλα για τη διαμονή δύο επισκεπτών. Έχουν δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό. Έχουν θέα στην πόλη, κάποια δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ενώ κάποια άλλα έχουν παράθυρα. Οι παροχές των Deluxe δωματίων θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας.


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ


Τα οικογενειακά δωμάτια αποτελούνται από δύο δωμάτια που ενώνονται με εσωτερική πόρτα, και διαθέτουν μεγάλα κρεβάτια (δύο μονά που μετατρέπονται σε ένα διπλό), δύο μπάνια με ντους και άνετα μπαλκόνια.


ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ


Η σουίτα με πανοραμική θέα βρίσκεται στον 5ο όροφο και είναι 38 τ.μ. Διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και άνετους χώρους. Η καταπληκτική θέα στην πόλη θα σας μαγέψει. Υπέροχο δωμάτιο για δύο άτομα.


ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Τα Τρίκλινα δωμάτια διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι που μετατρέπεται σε δύο μονά και επιπλέον ένα καναπέ κρεβάτι. Είναι άνετα για φιλοξενήσουν έως και 3 άτομα για μια άνετη και ξεχωριστή εμπειρία διαμονής.

Book Online
Ελληνικα