Δραστηριότητες
για όλους

Το Ηράκλειο είναι μια πόλη κατάλληλη για όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας γι’ αυτό και όλοι οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ευχάριστες δραστηριότητες να κάνουν κατά την παραμονή τους.

Περπάτημα-
Βόλτα με ποδήλατο



Αν σας αρέσουν οι περίπατοι ή η ποδηλασία τότε το Ηράκλειο είναι η κατάλληλη πόλη για εσάς. Η νέα παραλιακή ξεκινά από τον Κούλε και φτάνει μέχρι το Παγκρήτιο γήπεδο, έχει έναν πολύ μεγάλο πεζοδρο-ποδηλατόδρομο με πάρκα και παιδικές χαρές. Επίσης ο Λιμενοβραχίονας εκτείνεται σε μήκος κοντά στα 2 χιλιόμετρα ξεκινώντας από τον Κούλε ως και το φάρο. Όποια διαδρομή κι αν διαλέξετε το σίγουρο είναι πως θα έχετε κάνει μια από τις πιο όμορφες βόλτες με τα πόδια ή ποδήλατο.



Οικογενειακές εμπειρίες



Το Ηράκλειο είναι ο τέλειος προορισμός διακοπών αν ταξιδεύετε με παιδιά, καθώς υπάρχουν πολλές δραστηριότητες κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε όλοι μαζί να επισκεφτείτε το ενυδρείο CretAquarium, το υδάτινο πάρκο Watercity Waterpark, να κάνετε ιππασία σε έναν από τους ιππικούς ομίλους ή να παίξετε σε ένα από τα αρκετά escape rooms που υπάρχουν στην πόλη.



Νυχτερινή ζωή



Το Ηράκλειο είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή όλο το χρόνο και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Οι χιλιάδες φοιτητές και τουρίστες, αλλά και οι ντόπιοι που αγαπούν τη διασκέδαση δίνουν το ρυθμό, με το Ηράκλειο να προσφέρει άπειρες επιλογές από καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.



Κεντρική υπαίθρια αγορά Ηρακλείου, οδός 1866



Η κεντρική υπαίθρια αγορά στο Ηράκλειο βρίσκεται στην οδό 1866, ξεκινά από το Μεϊντάνι και συνεχίζει μέχρι την Πλατεία Κορνάρου. Περπατώντας σε αυτό το δρομάκι θα γνωρίσετε την κουλτούρα των ντόπιων. Θα βρείτε καφενεία και ρακάδικα, μαγαζιά για φαγητό αλλά και πολλά τουριστικά καταστήματα για να ψωνίσετε ντόπια προϊόντα, αναμνηστικά και δώρα για τους αγαπημένους σας.


Μία σύγχρονη πόλη


Μια μεγάλη, ζωντανή πόλη με πλούσια ιστορία. Περιπλανηθείτε στα στενά της πόλης, απολαύστε την πλούσια ζωή της, και μαγευτείτε από τα τα δεκάδες αξιοθέατα!



ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ>>
Book Online
Ελληνικα