1Πώς θα φτάσω στο Metropole Urban Hotel;
To Metropole Urban Hotel βρίσκεται στη πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο του Ηρακλείου. Μπορείτε να φτάσετε στο ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό σας, ταξί ή λεωφορείο. Υπάρχουν μέσα στη μέρα τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι και το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης.
2Γιατί να επιλέξω το Metropole Urban Hotel για τη διαμονή μου στο Ηράκλειο;
Το Metropole Urban Hotel είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με 24 δωμάτια και σύγχρονο design. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι ιδανική μιας και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν όλα όσα μπορεί να τους προσφέρει η πόλη, καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου. Το Metropole Urban Hotel δημιουργήθηκε με αγάπη και υπόσχεται στους επισκέπτες να εκπληρώσει όλες τις ανάγκες τους για άνεση και χαλάρωση σε ένα κλίμα Ελληνικής φιλοξενίας.
3Τι ώρες γίνεται το check in / check out στο Metropole Urban Hotel;
Οι ώρες του check in και check out μπορούν να προσαρμοστούν κατόπιν διαθεσιμότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες.
4Πως είναι η νυχτερινή ζωή στο Ηράκλειο;
Το Ηράκλειο είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή όλο το χρόνο και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Οι χιλιάδες φοιτητές και τουρίστες, αλλά και οι ντόπιοι που αγαπούν τη διασκέδαση δίνουν το ρυθμό, με το Ηράκλειο να προσφέρει άπειρες επιλογές από καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.
5Τι αξίζει να επισκεφτώ στο Ηράκλειο;
Το Ηράκλειο είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία γι’ αυτό και διαθέτει πληθώρα από αξιοθέατα. Το Ανάκτορο της Κνωσού, το Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Τάφος του Νίκου Καζαντζάκη, το Φρούριο Κούλες, η Κρήνη Μοροζίνι (Λιοντάρια), το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Μηνά και ο Καθεδρικός Ναός Αγίου Τίτου είναι τα μνημεία που σίγουρα αξίζει να επισκεφτούν όλοι.
ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ METROPOLE URBAN HOTEL >>
Book Online
Ελληνικα